Fordele ved Ford Service

Udløber: 31-12-2023

Fordele ved Ford Service

Din Ford fortjener omsorg gennem hele livet, og med Ford Service får du en række uvurderlige serviceydelser, så du kan få mest ud af din bil i hele dit ejerskab. F.eks. får du et gratis Ford Video Check ved hvert værkstedsbesøg, så du kan følge med i gennemgangen af din bil.

Og med Ford Ekspres Service får du hurtigere service på den halve tid. Vi sætter flere teknikere på din bil, så du kan komme hurtig videre og passe din forretning.

Er din Ford blevet lidt ældre, kan du benytte dig af vores prisbevidste Ford Økonomi Program, hvor vi tilbyder både service og reparationer til tydelige og gennemskuelige priser, så du kan holde din Ford 5 år+ bil i topform*.


 • Ford Video Check
 • FORD VIDEO CHECK- SE HVAD DIN MEKANIKER SER

  Med Ford Video Check ser du, hvad din mekaniker ser, mens du trygt kan arbejde videre.

  I en kort video viser og forklarer vi alt, vi laver - inden vi laver det. Så er du sikker på, at der ikke bliver udført noget arbejde uden, at du får besked om det og giver din accept.


 • Ford Prismatch
 • FORD PRISMATCH - PÅ SERVICE OG REPARATIONER

  Vi udfører alle reparationer og services med Prismatch**, hvilket sikrer dig den bedste og mest konkurrencedygtige pris på dine reparationer og serviceeftersyn.


 • Originale dele
 • ORIGINALE DELE - KVALITET OG SIKKERHED

  Din Ford bil er udstyret med Ford originale reservedele, som passer perfekt til den.

  Så når din bil repareres af specialuddannede Ford-teknikere med originale Ford reservedele, sikrer det den bedste ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed.


 • FordPass Pro
 • FORDPASS - DIN FORD LIGE VED HÅNDEN

  FordPass Pro appen er udviklet køretøjer med et FordPass Connect-modem, og med den får du adgang til mange nyttige funktioner som f.eks. "Guard Mode". Her får du besked, hvis systemet registrerer, at nogen forsøger at få adgang til din bil med en stjålen eller kopieret nøgle.

  Og med "Live Lock" kan du tjekke om dørene i bilen er låst - og låse bilen op/ i på afstand.


I vores store Ford online tilbehørskatalog kan du finde masser af spændende og lækkert udstyr til lige netop din Ford bil, så den opfylder præcis dine behov!
Tilbehørskatalog


*De anførte priser er vejledende udsalgspriser til din Ford 5+ bil inkl. arbejdsløn. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl samt afvigelser på enkelte bilmodeller med særlige motorer, og hvor Ford Økonomi dele endnu ikke eksisterer.

 **Prismatch hos Ford betyder, at vi matcher ethvert officielt tilbud fra et uautoriseret værksted, når tilbuddet fremvises forud for påbegyndt arbejde, ikke er over 3 uger gammelt, er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra dit Ford værksted, og det fremgår af tilbuddet, at service/reparation udføres efter fabrikkens forskrifter samt, at der bruges originale Ford reservedele (OEM). Der prismatches ikke på arbejde udført af ekstern leverandør så som f.eks. malerarbejde samt på autogenererede tilbud.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Sørensen Biler, Helsinge A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Sørensen Biler, Helsinge A/S